lauantai 24. heinäkuuta 2021

Unohtunut päivitys

Käyttämäni blogialusta, Blogger, antaa mahdollisuuden kirjoittaa ja ajastaa tekstejä valmiiksi. Ja monet blogi-gurut neuvovatkin kirjoittamaan tekstejä valmiiksi, jotta blogi pyörii, vaikka bloggaaja sairastuisi, elämä järkkyisi, luovuus ei kukkisi tai haluaisi pitää loman. 

Unohdin kuitenkin kokonaan ajastaa jutun tälle viikolle. Elämän järkkyminen on kohdallani liioittelua. Kuitenkin viime viikonloppuna muutin vesivahingon takia kotoani huomattavasti pienempään asuntoon naapurirapussa. Vesivahingon selvittelyn ja maanantai-aamuna loppuunviedyn roudauksen ansiosta kuluva viikko on kulunut palautuessa ja lomaillessa, blogin unohtuessa taka-alalle. Tämä teksti meni meta-päivitykseksi. 

Uusia tekstejä on kuitenkin luvassa ja loma on jo loppunut, kun tulevana maanantai ilmestyy taas ihan uusi joukkorahoitusaiheinen teksti. 

Seuraava blogiteksti tulee käsittelemään Kelosoundin ennakkomarkkinoinnilla käynnistynyttä joukkorahoituskampanjaa. Kelosound käyttää joukkorahoituskampanjan toteuttamiseen Indiegogon alustaa, johon liittyy mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten yksilöidyt hinnat VIP-asiakkaille.

Kyseessä on vastikepohjainen joukkorahoituskampanja, joten uusi puolivuotiskausi käynnistyy suunnitellusti

Ei kommentteja: