maanantai 6. syyskuuta 2021

Mesenaatin Korona-Aid kampanja

Mesenaatti.me on joukkorahoitusalusta vastikepohjaisille joukkorahoituskampanjoille. Viime vuoden maaliskuussa se lanseerasi erillisen Korona Aid kampanjasivuston työtilaisuuksia ja tuloja menettävien kulttuuritoimijoiden ja yrittäjien auttamiseksi. 

Toisin kuin Mesenaatissa perinteisesti kampanjan minimisummaksi riittää 50 euroa (normaalisti 1000 euroa). Kampanjalla ei myöskään tarvitse olla erityistä hanketta, vaan rahaa voi hakea nykyisen toiminnan ylläpitämiseen. Lisäksi kirjoittamalla kampanjan otsikkoon KORONA AID se nousee myös kampanjasivustolle. 

6.9.2021 mennessä yli viisikymmentä kampanjaa on saanut Korona Aid -kampanjan kautta rahoitusta toimintaansa. Jos liiketoimintasi on yhä ongelmissa koronasta johtuen, niin Mesenaatin Korona Aid joukkorahoitus voisi olla sinulle sopiva tapa saada ylimääräistä rahoitusta ja potkua. Ideoita vastikkeisiin voit katsoa vaikka meneillään olevista tai onnistuneista kampanjoista. 


Tällä hetkellä alustalla on kolme käynnissä olevaa kampanjaa:



GLUTEENITON LEIVONTABOKSI 
Kampanja päättyy 15.9.2021. Tällä hetkellä kampanja on kerännyt jo yli 8000 euroa, mutta vielä 1690 euron päässä kymppitonnin minimitavoitteestaan. Turkulaisen gluteenittoman ravintolan yrittäjät ovat lähteneet hakemaan rahoitusta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.


AUTA CAFÉ BOARDGAMEA! 
Kampanja päättyy 3.10.2021. Kampanja on jo kerännyt yli 1600 euroa. Vielä tuplasti sen verran rahoitusta uupuu kampanjan 5000 euron minimitavoitteesta. Café Boardgame on Helsingin ensimmäinen lautapelikahvila, joka on elänyt korona-ajan horrosta, hankkimatta uusia pelejä. Rahoituksella on tarkoitus pitää toiminta pyörimässä, sekä kehittää kahvilasta entistä viihtyisämpi paikka. 


GAME CAVE
Kampanja päättyy 31.12.2021. Kampanja on toistaiseksi kerännyt runsaat tuhat euroa, viidentoista tuhannen minimitavoitteestaan. Game Cave on pelisali Espoossa joka aloitti toimintansa tammikuussa 2020 koronan alla. Toiminta käynnistyi lupaavasti, mutta sitten iski korona. Joukkorahoituksen tuotoilla maksetaan rästissä olevia, vuokra-, sähkö- ja leasingkuluja.

Ei kommentteja: